ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Защитата на личните данни е важна за JRstyle.eu и ще обработваме Вашите лични данни напълно открито и прозрачно за Вас. Съгласно Общия регламент за защита на личните данните (ЕС) 2016/679 от 27.04.2016 г., в сила от 25.05.2018 г. JRstyle.eu прилага настоящата политика за защита на личните данни на физическите лица:

  •          Идентифициране

Онлайн магазин JRstyle.eu е собственост на „Джей Ар Стил” ЕООД с адрес град Пловдив, жк Тракия. Дружеството е вписано в търговския регистър с ЕИК 203689036 и обработва от свое име личните данни. Може да се свържете с нас  на телефон 0894 287 697 или e-mail: info@jrstyle.eu

  •          Какви данни събираме и защо

При поръчка от онлайн магазин JRstyle.eu са необходими следните данни:

- информация за контакт – име, адрес, имейл и телефонен номер

- информация и история на поръчките,  история на плащанията

-  IP адрес

Събираната информация е необходима, за да се изпълни Вашата поръчка. За счетоводни и данъчни цели.

За рекламни цели: Възможно е да получавате нашия бюлетин, но само ако сте декларирали изрично това при регистрацията си.

  •          Предоставяне на трети страни

Вашите данни ще се предоставят единствено на куриерската фирма, с която имаме договор /Спиди АД/, за да стигне Вашата поръчка до Вас. Предоставената информация се ограничава до  лице за контакти, адрес и телефон.

Вашите данни могат да се предоставят и на държавни органи и институции при законно изискване от тяхна страна.

  •           Срок на съхранение

Информация за профила Ви ще се съхранява докато не заявите желанието си да бъде изтрит. Информацията за вашите лични данни предоставени при бърза поръчка /без регистрация/ или по телефон се запазва до завършване на поръчката /получаване на стоката/.

  •          Вашите права

-          Имате право на достъп до вашата информация

-          Имате право да коригирате Вашите лични данни

-          Имате право да изискате изтриване на Вашите лични данни и закриване на Вашия профил.

-          Имате право на възражение срещу обработването на данните ви.

-          Имате право  да подадете жалба до КЗЛД или до съда.

Всичко това може да направите във всеки един момент като се свържете с нас на телефон 0894287697 или e-mail: info@jrstyle.eu

  •          Промяна в настоящата политика

„Джей Ар Стил” ЕООД си запазва правото да променя и допълва настоящата политика. Всяка промяна  е в сила от момента на публикуването и.