І.Съгласие с Общите условия

Моля прочетете внимателно тези общи условия преди да използвате уебсайта www.jrstyle.eu, тъй като те засягат Вашите права и задължения.

1. Ползването на този уеб сайт и на услугите предлагани в него от фирма Джей Ар Стил ЕООД, представлява признаване, приемане и съгласие, че ползвателят/клиентът, ще бъде обвързан от общите условия, независимо от това дали ползването се извършва от свое име или от името на друго физическо или юридическо лице.

2. Ползвателят/ клиентът е длъжен, когато не е съгласен с общите условия, да преустанови ползването на този сайт.

3. При ползването на този сайт, клиентът се задължава да спазва настоящите общи условия, както и всички други условия установени от законодателството на България и международното законодателство, дори и да не са изрично упоменати в настоящите условия.

4. Джей Ар Стил ЕООД не носи отговорност, ако клиента/ползвателя не е прочел и не се е запознал с настоящите общи условия.

5. Джей Ар Стил ЕООД си запазва правото да променя, изтрива и редактира Общите условия по всяко време.

ІІ. Опрeделения

В настоящите Общи условия изброените по-долу термини имат значението, посочено срещу тях, освен ако контекстът налага друго значение:

6. www.jrstyle.eu е авторски разработена система за онлайн търговия на стоки и услуги, базирана в интернет, която е създадена в съответствие с авторско-правното законодателството и е предназначена да предоставя конкретна търговска информация на потребителите, като за краткост същата ще бъде наричана в настоящите Общи условия САЙТ.

7. Фирма Джей Ар Стил ЕООД, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив,жк. Тракия, бл.61, gsm 0894287697, електронна поща info@jrstyle.eu,е търговец по българското законодателство, който е собственик на сайта, като за краткост същият ще бъде наричан в настоящите Общи условия ДОСТАВЧИК.

8. Ползвателите на сайта са физически и/или юридически лица, коитокакто при регистрация, така и без регистрация в сайта придобиват качеството „клиент” на сайта www.jrstyle.eu през web браузър. Същите са представителите на информационното общество, съгласно действащото българско законодателство. За краткост в настоящите Общи условия същите се наричат ПОТРЕБИТЕЛ.

9. „Електронно изявление“ е словесно изявление, представено в цифрова форма чрез общоприет стандарт за преобразуване, разчитане и визуално представяне на информацията.

10. IP Адрес“ („IP address“) е уникален идентификационен номер, асоцииращ устройство, интернет страница или ресурс на потребителя по начин, който позволява локализирането им в глобалната интернет мрежа.

ІІІ. Регистрация на потребител. Сключване на договор за услуга.

11. Закупуването на стока, представена като определен продукт чрез сайта www.jrstyle.eu, от страна на потребителя може да стане по два начина: без регистрация и като попълни електронна форма за регистрация.

12. С регистрацията, представляваща едно волеизявление в електронен вид, потребителят сключва договор с www.jrstyle.eu за онлайн търговия между него и доставчика, с предмет, условия и срокове, описани подробно в настоящите общи условия. Незабавно след регистрацията си потребителят получава на посочения от него имейл адрес съобщение, което съдържа потребителското име и парола, представляващо потвърждение от името на www.jrstyle.eu за получаването на неговото волеизявление и съгласие с настоящите общи условия.

13. При поръчка без регистрация, същата може да се осъществи само след изрично деклариране от страна на Потребителя за съгласие с Общите условия. Системата не допуска завършване на поръчка без това съгласие.

14. Доставчикът се ангажира да гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от потребителите онлайн посредством попълнени заявления за регистрация и/или поръчка. Разкриване на личните данни е възможно единствено в случаите когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред.

ІV. Права и задължения

15. Доставчикът поема задължението да осигури възможност на потребителите да се запознаят безпрепятствено със спецификите на стоките, предоставяни чрез сайта www.jrstyle.eu, съобразно настоящите Общи условия и законодателството на България. Доставчикът не отговаря за съдържанието на материали и препратки извън авторската база данни и информационния ресурс.

16. Доставчикът има право да прекрати достъпа на определени потребители до сайта, когато се установи, че те са предоставили неверни данни при регистрацията си или по какъвто и да било начин, чрез действията си, накърняват правата на интелектуална собственост на фирма Джей Ар Стил ЕООД или на трети лица, или в частност нарушават законите на България.

17. Доставчикът запазва правото си да променя цените на предлаганите стоки в сайта без изрично и предварително да уведоми потребителите му, както и да коригира техническите и други параметри на стоките при необходимост.

18. Потребителите имат задължението да се запознават непрекъснато с Общите условия и измененията на същите. Както и да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките.

19. Потребителите имат право да се запознават със стоките, предоставяни от доставчика, при спазване на настоящите Общи условия, допълненията към тях и специалните правила, уговорени за съответните услуги, базиране на авторско-правното законодателство на България.

20. Потребителят има право свободно и неограничено да променя предоставените при регистрацията си данни като спазва правилата, предвидени в настоящите Общи условия.

21. Доставчикът си запазва правото да удължава срока за изработка на стоките /или част от тях/ при голяма заетост.

22. Потребителят е длъжен да заплати стоката, закупена онлайн чрез сайта www.jrstylе.eu по някои от следните начини:

-чрез куриер с Наложен платеж

-по банков път. В този случай поръчката ще бъде изпълнена след получаване на провода. В основание за плащане е необходимо да се запише номер на поръчката.

УниКредит Булбанк АД, IBAN: BG60UNCR70001522387994, BIC: UNCRBGSF, за Джей Ар Стил ЕООД.

23. Потребителят е длъжен да заплати разходите за куриерската услуга. Сумата се добавя допълнително към стойността на стоката.

ПРАВО НА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ преди заплащане!

-  Експресна доставка до офис на Спиди: 3.70 лв. /срок на доставка 1 работен ден/

Икономична куриерска услуга до адрес: 5.00лв. /срок на доставка 2 работни дни/

* Най - удобния за Вас офис на Спиди можете да видите тук: https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices

* Изключение в срока на доставка правят населените места с график на обслужване. За повече информация:

https://www.speedy.bg/begin.php?page=dom_ServingSchedule〈=bg

 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички часовници CASIO, CHARLES DELON, LEE COOPER.

 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100лв.

Важно: Отваряйте своите пратки пред куриера! Това е единствения начин да бъде установен проблем възникнал  по време на транспорта.

А: Поръчки направени до 15ч, които са на склад, се предават в същия ден на куриерската фирма, останалите се обработват на следващия работен ден.

Б: За артикулите със срок на изработка, крайния срок на получаване се получава като към срока за изработка /посочен срещу всеки артикул/ се добави този за доставка с куриер.

Джей ар Стил ЕООД не носи отговорност за стоки, изпратени на време, но забавени от куриерите по някаква причина.

По желание на клиента стоката може да бъде получена от обект на фирмата в гр. Пловдив, след предварителна уговорка.

24. Потребителя има право да върне закупената стока. Заявката за връщане трябва да се извърши в 14 дневен срок от получаване на стоката,а в срок до 28 дни/от получаване на продукта/, стоката трябва да пристигне с всички съпътстващи документи обратно при Джей Ал Стил ЕООД. Ако върнатата стока не пристигне в описания срок - връщането се отказва. Отказва се и за стоки повредени или променени след момента на получаването им. Връщането на стоката става чрез куриерска фирма и е за сметка на Клиента.

Връщането на заплатената сума, без стойността на куриерската услуга, става по банков път в 14 дневен срок от получаването на стоката и след посочване на банкова сметка от страна на Клиента.

Правото на връщане НЕ се прилага за продукти, изработени по поръчка на клиента, съобразно негови индивидуални изисквания чл. 57 от ЗЗП.

25. Доставчикът си запазва правото да изисква 50% авансово плащане, за да стартира изработването на индивидуални поръчки от категории „Гравирани подаръци и услуги“ и „Фото подаръци и услуги“. В този случай срока за изработка започва да тече след получаване на сумата. Възможни начини за заплащане:

- с банков превод. В основание за плащане е необходимо да се запише номер на поръчката.

УниКредит Булбанк АД, IBAN: BG60UNCR70001522387994, BIC: UNCRBGSF, за Джей Ар Стил ЕООД.

 

26. Потребителят няма право да копира, разпространява, взаимства по какъвто и да е начин, възпроизвежда или публикува авторско съдържание, публикувано от сайта www.jrstyle.eu.

V. Други

27. Всички цени, посочени в този сайт, са с включен ДДС.

28. Доставчикът не е отговорен за лош печат на подарък, в резултат на некачествени снимки изпратени от клиента!

29. Доставчикът не е отговорен за грешки в текста за индивидуални поръчки допуснати от клиента.

30. Възможни са леки несъответствия между снимките на сайта и готовите продукти, за артикулите които се изработват ръчно.

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Защитата на личните данни е важна за JRstyle.eu и ще обработваме Вашите лични данни напълно открито и прозрачно за Вас. Съгласно Общия регламент за защита на личните данните (ЕС) 2016/679 от 27.04.2016 г., в сила от 25.05.2018 г. JRstyle.eu прилага настоящата политика за защита на личните данни на физическите лица:

  •          Идентифициране

Онлайн магазин JRstyle.eu е собственост на „Джей Ар Стил” ЕООД с адрес град Пловдив, жк Тракия. Дружеството е вписано в търговския регистър с ЕИК 203689036 и обработва от свое име личните данни. Може да се свържете с нас  на телефон 0894 287 697 или e-mail: info@jrstyle.eu

  •          Какви данни събираме и защо

При поръчка от онлайн магазин JRstyle.eu са необходими следните данни:

- информация за контакт – име, адрес, имейл и телефонен номер

- информация и история на поръчките,  история на плащанията

-  IP адрес

Събираната информация е необходима, за да се изпълни Вашата поръчка. За счетоводни и данъчни цели.

За рекламни цели: Възможно е да получавате нашия бюлетин, но само ако сте декларирали изрично това при регистрацията си.

  •          Предоставяне на трети страни

Вашите данни ще се предоставят единствено на куриерската фирма, с която имаме договор /Спиди АД/, за да стигне Вашата поръчка до Вас. Предоставената информация се ограничава до  лице за контакти, адрес и телефон.

Вашите данни могат да се предоставят и на държавни органи и институции при законно изискване от тяхна страна.

  •           Срок на съхранение

Информация за профила Ви ще се съхранява докато не заявите желанието си да бъде изтрит. Информацията за вашите лични данни предоставени при бърза поръчка /без регистрация/ или по телефон се запазва до завършване на поръчката /получаване на стоката/.

  •          Вашите права

-          Имате право на достъп до вашата информация

-          Имате право да коригирате Вашите лични данни

-          Имате право да изискате изтриване на Вашите лични данни и закриване на Вашия профил.

-          Имате право на възражение срещу обработването на данните ви.

-          Имате право  да подадете жалба до КЗЛД или до съда.

Всичко това може да направите във всеки един момент като се свържете с нас на телефон 0894287697 или e-mail: info@jrstyle.eu

  •          Промяна в настоящата политика

„Джей Ар Стил” ЕООД си запазва правото да променя и допълва настоящата политика. Всяка промяна  е в сила от момента на публикуването и.