Каталог

Състояние

Информация

Нови продукти

РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ КОЛИЕТА

Ръчно изработени колиета от полимерна глина и бижутерска смола.

РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ КОЛИЕТА Съдържа 63 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 63 артикула
 • 25,00 лв В наличност
  Нов

  Ръчно изработено колие с голяма арт маргарита. Колието е в много арт стил и стои прекрасно. Цвета е преливащо кремав. Това бижу няма да ви остави незабелязани дори и вечер, защото ще свети в тъмното! Нощното сияние вече е Неоново сияние и може да е Ваше. Можете да комбинирате продукта с гривна от същия вид. Диаметър на маргаритата 11 см. Дължина на...

  25,00 лв
  В наличност
 • 30,00 лв В наличност

  Ръчно изработено колие с красив червен мак. Едно открояващо се бижу! Дължината на колието е 70 см. Диаметър на мак - 7 см. 

  30,00 лв
  В наличност
 • 10,00 лв В наличност

  Ръчно изработено колие Устни с загадъчен перлен блясък. Металните елементи са със сребърно покритие.

  10,00 лв
  В наличност
 • 8,00 лв В наличност

  Ръчно изработено колие Коледна звезда с панделка.

  8,00 лв
  В наличност
 • 20,00 лв В наличност

  Иска ли Вашата малка принцеса да има колие като Вашето!? За това направихме "Лолита" в комплект и с два размера - за мама и малката дама. Малката кукла няма метални елементи. Ръчна изработка - полимерна глина.

  20,00 лв
  В наличност
 • 15,00 лв Изчерпано

  Ръчно изработено колие "Правоъгълно". Колието е единствено и няма как да се изработи абсолютно същото. Използвани са бои, бижутерска смола и натрошен седеф.

  15,00 лв
  Купи Още
  Изчерпано
 • 15,00 лв В наличност

  Ръчно изработено колие "Сърце". Колието е единствено и няма как да се изработи абсолютно същото. Използвани са бои, бижутерска смола и натрошен седеф.

  15,00 лв
  В наличност
 • 17,00 лв В наличност

  Ръчно изработено колие Тюркоаз. Единствена бройка, не е възможно да се изработи същото! Използвани са бои, бижутерска смола, естествен камък тюркоаз, декорации, метални елементи.

  17,00 лв
  В наличност
 • 17,00 лв В наличност

  Това колие и ръчно изработено и е единствено! Не може да бъде изработено същото! Използвани са бои, бижутерска смола, оранжев ахат.

  17,00 лв
  В наличност
 • 8,00 лв Изчерпано

  Искате да сте уникални на плажа!? Ето и нашето предложение - ръчно изработено двойно колие Море. И разбира се един морски възел за късмет… Дължина на колието 54 + 5 см.

  8,00 лв
  Купи Още
  Изчерпано
 • 15,00 лв Изчерпано

  Ръчно изработено колие Октопод. Широк е около 8 см., висок около 6 см. Колието е с дължина 70 см., като по Ваше желания може да се промени. Материали - Синджира е със сребърно покритие, полимерна глина. Бъдете уникални на Плажа!!! Бижута с морски мотиви!

  15,00 лв
  Купи Още
  Изчерпано
 • 15,00 лв Изчерпано

  Ръчно изработено колие Октопод. Широк е около 8 см., висок около 7 см. Колието е с дължина 75 см., като по Ваше желания може да се промени. Материали - Синджира е със сребърно покритие, полимерна глина. Бъдете уникални на Плажа!!! Бижута с морски мотиви!

  15,00 лв
  Купи Още
  Изчерпано
Показване на 1 - 12 от 63 артикула