Информация

Нови продукти

ПРОФЕСИЯ

Персонални подаръци според професията или призванието!

При въпроси за повече бройки не се колебайте да се свържете с нас! Можем да направим Вашия бизнес по-красив с индивидуален дизайн! 

ПРОФЕСИЯ Съдържа 9 продукта.

Показване на 1 - 9 от 9 артикула
  • Тениска с дизайн Фризьор - мъже. Тениската е вталена с елегантна кройка и V образно деколте. Лека и удобна от 100% памук. Този артикул ще се изработи специално за Вас! Необходимо време за изработка 1-2 дни. Знаем, че е времето е ценно и ще направим всичко възможно да сме максимално бързи.

  • Кухненски комплект нож и вилица в кутия с гравиран надпис "Не дразнете готвача, отразява се на порциите Ви!" Приборите са от стомана с дължина 32 см. Подходящ за рожден ден, сватба, моминско парти, юбилей или друг повод.

  • Тениска с дизайн Ножица. Тениската е вталена с елегантна кройка и V образно деколте. Лека и удобна от 100% памук. Може да се добави Ваш надпис /лого/. Този артикул ще се изработи специално за Вас! Необходимо време за изработка 1-2 дни. Знаем, че е времето е ценно и ще направим всичко възможно да сме максимално бързи.

  • Тениска с дизайн Фризьор завинаги!. Тениската е вталена с елегантна кройка и V образно деколте. Лека и удобна от 100% памук. Може да се добави Ваш надпис /лого/. Този артикул ще се изработи специално за Вас! Необходимо време за изработка 1-2 дни. Знаем, че е времето е ценно и ще направим всичко възможно да сме максимално бързи.

  • Тениска с дизайн Фризьор 2. Тениската е вталена с елегантна кройка и V образно деколте. Лека и удобна от 100% памук. Може да се добави Ваш надпис /лого/. Този артикул ще се изработи специално за Вас! Необходимо време за изработка 1-2 дни. Знаем, че е времето е ценно и ще направим всичко възможно да сме максимално бързи.

  • Тениска с дизайн Фризьор 1. Тениската е вталена с елегантна кройка и V образно деколте. Лека и удобна от 100% памук. Може да се добави Ваш надпис /лого/. Този артикул ще се изработи специално за Вас! Необходимо време за изработка 1-2 дни. Знаем, че е времето е ценно и ще направим всичко възможно да сме максимално бързи.

  • Тениска с дизайн Фризьор. Тениската е вталена с елегантна кройка и V образно деколте. Лека и удобна от 100% памук. Може да се добави Ваш надпис /лого/. Този артикул ще се изработи специално за Вас! Необходимо време за изработка 1-2 дни. Знаем, че е времето е ценно и ще направим всичко възможно да сме максимално бързи.

  • Тениска с дизайн Козметик 1. Тениската е вталена с елегантна кройка и V образно деколте. Лека и удобна от 100% памук. Може да се добави Ваш надпис /лого/. Този артикул ще се изработи специално за Вас! Необходимо време за изработка 1-2 дни. Знаем, че е времето е ценно и ще направим всичко възможно да сме максимално бързи.

  • Тениска с дизайн Козметик. Тениската е вталена с елегантна кройка и V образно деколте. Лека и удобна от 100% памук. Може да се добави Ваш надпис /лого/. Този артикул ще се изработи специално за Вас! Необходимо време за изработка 1-2 дни. Знаем, че е времето е ценно и ще направим всичко възможно да сме максимално бързи.

Показване на 1 - 9 от 9 артикула